Učestala pitanja

Zašto je Cryptomonadales superioran bilo kojem drugom proizvodu sa Chlorella algom?

Cryptomonadales se u organizmu 95% probavi i apsorbira. Svatko tko je upoznat sa Chlolorellom algom, zna da je tvrda vanjska stanična stijenka uzrok niske probavljivosti. Do sada je najbolja probavljiva chlolorella pyrenoidosa na tržištu osiguravala probavljivost (nakon što razbije staničnu stijenku) od 85% u oko 5 sati nakon uzimanja. Međutim, stvarna apsorpcija (koliko tijelo apsorbira svoje hranjive tvari) iznosila je samo oko 73%. Divna vijest je da Cryptomonadales ima mekanu vanjsku staničnu stijenku; stoga ne zahtijeva da se njegova stanična stijenka razbije.

Probavljivost Cryptomonadalesa je nevjerojatnih  95% u 1 do 2 sata nakon uzimanja, a apsorpcija je također gotovo 95%! Manje obrade znači više hranjivosti. Veća probavljivost u kraćem vremenskom razdoblju znači da se više hranjivih tvari Cryptomonadales apsorbira u vaše tijelo. U prva 2 sata nakon gutanja, Cryptomonadales isporučuje do 25% više hranjivih sastojaka nego bilo koji drugi proizvod s chlorellom. Proizvod je dobar samo koliko ga tijelo može koristiti. Razlika nije u količini hranjivih sastojaka koju konzumirate, već u količini koju vaše tijelo koristi.

Sadržaj Cryptomonadales su Chlorophyll i Phycocyanin

Ono što je jedinstveno u ovom rijetkom obliku chlorelle, bogate hranjivim sastojcima, su njegove zelene i plave komponente. Cryptomonadales je jedan od najvećih prirodnih izvora klorofila i fikocijanina. Klorofil je, kao što mnogi od vas već znaju, zeleni pigment koji čisti krv i tkiva. Fikocijanin je plavi pigment u Cryptomonadalesu, koji druge vrste Chlorelle nemaju. Fikocijanin je odličan antioksidans i pomaže u potpori i zaštiti jetre i bubrega.

Cryptomonadales sadrži prirodni PPARs

Cryptomonadales je JEDINA poznata alga koja sadrži značajne količine sva tri prirodna alfa, beta i gama PPAR (Peroxisome Proliferator Activate Receptors). Prirodni PPAR ( peroksisom proliferator aktivirani receptor ) smatraju se najvažnijim molekulama hrane u 21. stoljeću. Nađeni unutar stanica Cryptomonadales-a, PPAR-i pokazuju širok spektar funkcija poput normalizacije metaboličkih procesa vašeg tijela (poput šećera, masti itd.), održavanja homeostaze kemijskih tijela ( da održava svoje unutarnje uvjete stabilnima npr. temper. tijela ) i regulacije uravnoteženog imunološkog sustava.

Cryptomonadales i C.G.F. sadržaj

Cryptomonadales sadrži CGF (Chlorella Growth Factor – Chlorella faktor rasta). CGF nije pojedinačna tvar, ali sadrži mješavinu aminokiselina, vitamina, šećera i peptida koji su posebno koncentrirani u nukleinskim kiselinama RNA i DNK. Poznato je da hrana bogata nukleinskim kiselinama ima svojstva protiv starenja. Cryptomonadales CGF (Chlorella Growth Factor) je 100% čisti ekstrakt nukleinskih kiselina. Ništa drugo nije dodano.

 Što je Cryptomonadales?

Cryptomonadales (Cryptomonadales, chlorella sorokiniana) je plava i zelena, tanka meka stanična stijenka, jednostanična, slatkovodna alga s jedinstvenim nizom hranjivih sastojaka. Svaka kripto chlorelle stanica je samodovoljan organizam sa svim životnim funkcijama biljke koje se odvijaju unutar stanice. Rezultat je neobično obilna koncentracija važnih hranjivih sastojaka u biljci.

Cryptomonadales daje vam važne vitamine, minerale i druge hranjive tvari; od kojih mnoge možda nedostaju u vašoj dnevnoj prehrani. To je 50 do 60 % proteina, gotovo dvostruko više od soje i sedam puta više od riže! Štoviše, Cryptomonadales sadrži sve esencijalne amino i masne kiseline. A, to je jedan od najviših prirodnih izvora klorofila (zeleni pigment) i fikocijanina (plavi pigment). Uz to, Cryptomonadales sadrži obilje mikrohranjivih tvari koje se ne nalaze u nijednom drugom soju chlorelle, uključujući značajne količine prirodnih alfa, beta i gama PPAR receptora koji aktiviraju proliferaciju ( rast) peroksisome.

Zašto bih trebao uzimati Cryptomonadales svakodnevno?

Cryptomonadales je jedan od najviših prirodnih izvora DNK i RNK. Uzimajući ga svakodnevno, može vam pomoći da izgledate i osjećate se mlađe i zdravije. Mnogi nutricionisti vjeruju da se kvaliteta nukleinskih kiselina u tijelu (DNA i RNA) brzo pogoršava zbog vanjskih izvora poput zagađenja, neuravnotežene prehrane i nedostatka vježbanja. To tada dovodi do preranog starenja i manje učinkovitog metabolizma. Da stvar bude još gora, proizvodnja DNK i RNK prirodno se smanjuje u vašim ranim dvadesetima kada tijelo postigne zrelost. Cryptomonadales je savršena cjelovita hrana, bez toksina i kemijskih dodataka, sa sposobnošću da stvarno uklanja toksine iz tijela i pomaže u podršci zdravom imunološkom sustavu.

Koje hranjive tvari sadrži Cryptomonadales.

Cryptomonadales ima više od 20 različitih vitamina i minerala; to je 50 do 60% visokokvalitetnih proteina. Zbog toga je Cryptomonadales jedan od najviših prirodnih izvora DNK i RNA. Svakodnevno, Cryptomonadales može vam pomoći da izgledate i osjećate se mlađe i zdravije. Također  Cryptomonadalesu obiluje klorofilom, fikocijaninom, željezom, jodom, cinkom, germanijem, a bogat je i lizinom, što često nedostaje u našim dijetama s visokom količinom pšenice. Neki od ostalih hranjivih sastojaka koji se nalaze u Cryptomonadalesu su kompletan kompleks svih esencijalnih aminokiselina i masnih kiselina, superoksid dismutaze (antioksidansa), raznih karotenoida, elemenata u tragovima i više od 2000 enzima.

Cryptomonadales sadrži više vitamina B-12 od goveđe jetre. Cryptomonadales je izvrstan biljni izvor vitamina B-12 koji često nedostaje mnogim vegetarijanskim dijetama. Napokon, Cryptomonadales sadrži mnoštvo mikro hranjivih tvari koje se ne nalaze u bilo kojem soju chlorelle ili algi, uključujući značajne količine sva tri alfa, beta i gama PPARs, prirodno aktivnih receptora peroksisome proliferatora.

Mogu li Cryptomonadales zamijeniti moje vitaminske i mineralne dodatke?

Cryptomonadales nije dodatak vitaminu. To je cjeloviti dodatak hrani. Između njih je velika razlika. Učinci pojedinih hranjivih sastojaka od onih koje sadrže cijeli dodatak hrani su različiti, ako nisu kombinirani u prirodnim skladnim odnosima. Ako je samo jedno od hranjivih sastojaka izolirano i iskorišteno za svoje poznate učinke na tijelo (kao što su vitaminski i mineralni dodaci), ono neće imati isti učinak kao u cjelini prirodna hrana. To je poznato kao sinergizam - kombinacija ima drugačiji i pojačani učinak nego što bi to imale pojedine komponente. Međutim, to ne znači da proizvod napravljen od kombinacije nekoliko izoliranih vitamina i / ili minerala se smatra učinkovitim, kao cjeloviti dodatak hrani. Iako kombinacija nekoliko izoliranih vitamina i / ili minerala može stvoriti neki "sinergizam", oni su i dalje izolirane hranjive tvari, a ne cjelovita hrana.

Kako se Cryptomonadales uspoređuje s ječmenom travom (mladi izdanak biljke ječma), pšeničnom travom (mlada zelena pšenica) i lucernkom( zeljasta biljka iz porodice mahunarki – jestivi su vrhovi stabljike i mladi listovi)?

Mnoge "zelene" namirnice dobri su izvor klorofila, ali za usporedbu, chlorella je najveći prirodni izvor klorofila. Rezultati laboratorijskog ispitivanja pokazuju da chlorella ima 5 puta više miligrama klorofila po obroku od pšenične trave, 12 puta više od ječma i gotovo 50 puta više od lucernke. U stvari, 2 do 3% chlorelle je klorofil, najviša razina svih jestivih biljaka. Klorofil čisti vašu krv i stvara zdrava tkiva. Osim toga, Cryptomonadales sadrži obilje mikro hranjivih sastojaka koji se ne nalaze u bilo kojem soju trave, chlorelle ili algi, uključujući značajne količine svih prirodnih PPAR-a ( Peroxisome Proliferator Activate Receptors).

Mogu li uzimati Cryptomonadales sa lijekovima na recept?

Da. Cryptomonadales je cijela namirnica i kao takva, neće ometati rad vaših lijekova, koji su vam prepisani na recept ili kupljeni u slobodnoj prodaji. Međutim, molimo posavjetujte se s ljekarnikom i / ili liječnikom glede upotrebe uz vašu propisanu terapiju.

 Koliko i kako često treba uzimati Cryptomonadales?

Budući da je Cryptomonadales cjelovita hrana, možete uživati u velikim količinama bez štetnih učinaka. Cryptomonadales se može uzimati jednom dnevno ili nekoliko puta dnevno, prije jela ili na prazan želudac. Ali uvijek je bolje početi s 5 tableta dnevno i postupno povećavati broj. Većina ljudi uzima 10 do 30 tableta dnevno za održavanje dobrog zdravlja. Možda ćete osjetiti poboljšanja odmah, ili ovisno o vašoj tjelesnoj konstituciji i životnim faktorima, može proći i do 6 mjeseci dok ne počnete vidjeti dobre rezultate. Što se dulje dnevno uzima Cryptomonadales, imati ćete više koristi. Imajte na umu da je dobro zdravlje vaša odgovornost. Uzimanje Cryptomonadalesa dnevno trebalo bi biti dio vašeg ukupnog plana za poboljšanje i održavanje vašeg dobrog zdravlja.

Na koji način Cryptomonadales pomaže u procesu detoksikacije?

Crypto veže toksine nepovratno, na svojoj staničnoj membrani i uklanja se kao otpad kroz debelo crijevo.

Može li se Cryptomonadales uzimati uz čaj i kavu?

Možete piti čaj i kavu dok uzimate Crypto.

Može li se Cryptomonadales uzimati s alkoholom?

Možete konzumirati alkohol i istodobno uzimati Crypto bez štetnih nuspojava. Zapravo Cryptomonadales može umanjiti učinak alkoholnog mamurluka.

Mogu li uzimati Cryptomonadales kada imam čir na želucu ili dvanaestercu?

Čir na želucu ili dvanaestercu nastaje zbog prekomjerne kiseline koja djeluje na stijenke želuca i crijeva. Kripto neutralizira kiseline prisutne u želucu i crijevima u alkalnije stanje i tako vraća prirodnu pH ravnotežu u tijelu.

Imam dijabetes. Mogu li uzeti Cryptomonadales?

Postoje studije Nacionalnog instituta za zdravstveno istraživanje (NHRI), Tajvan, koji daju uvjerljive dokaze da Cryptomonadales normalizira razinu šećera i masnoće u krvi.

Mogu li žene koje su trudne ili doje uzimati Cryptomonadales?

Crypto ima ogroman sadržaj hranjivih, minerala i vitamina. Također pojačava majčin imunološki sustav. To je posebno važno za žene tijekom trudnoće ili prilikom dojenja. Novorođeno dijete kroz dojenje također bi neizravno imalo koristi. Cryptomonadales jača imunološki sustav djeteta i pomaže u njegovom razvoju.

Trebam li konzumirati druge vitamine i minerale kada uzimam Crypto?

Cryptomonadales je upotpunjen svim bitnim vitaminima i mineralima. On je sam po sebi cjelovita hrana.

Mogu li uzimati Cryptomonadales kad imam alergije?

Alergije su obično simptom ugroženog autoimunosnog sustava. Crypto vam neće pogoršati alergije. Zapravo, to bi vam pomoglo da ojačate svoj imunološki sustav. Kripto vam neće uzrokovati alergije; već će vam pomoći da ih svladate redovitim konzumiranjem.

Želio bih uzimati Cryptomonadales kao dodatak hrani kako bih povećao svoje opće stanje   organizma. Nakon koliko vremena mogu očekivati da ću poboljšati zdravlje?

Ako uzimate 6 g (30 tableta) Crypto-a svaki dan, vidjet ćete poboljšano zdravlje i dobrobit nakon jednog do tri mjeseca. Općenito, za trajno poboljšanje zdravlja, za početak se preporučuje šest mjeseci kontinuirane konzumacije.

Ja sam težak pušač. Mogu li uzeti Cryptomonadales?

Štoviše, kada ste pušač, trebali biste konzumirati Crypto i u većoj dozi. Zapravo, Crypto vam može pomoći da se izvučete iz nikotinske ovisnosti.

Patim od niskog krvnog tlaka. Mogu li uzeti Cryptomonadales?

Kripto može pomoći u poboljšanju vašeg stanja.

Imam problema sa aknama. Mogu li mi Cyptomonadales pomoći?

Akne su manifestacija toksina iz vašeg tijela koji postaju vidljivi. Crypto može definitivno poboljšati vašu kožu obnavljanjem pH ravnoteže detoksikacijom.

Trebam li biti oprezan s debljanjem Cryptomonadalesa?

Crypto će vam pomoći da izgubite kilograme, a ne da ih dobivate. Kad vaše tijelo ima sve potrebne hranjive tvari, nećete žuditi za hranom i prejedanjem.

Kao vegetarijancu, kako Cryptomonadales može nadopuniti moju prehranu?

Osim bogatog sadržaja fitonutrijenata, Crypto ima 60% bjelančevina, za razliku od 7% u riži, 11% u pšenici i 38% u soji. To je ujedno i najbogatiji izvor vitamina B12 koji nedostaje vegetarijancima.

Imam rak. Kako mi mogu Cryptomonadales pomoći?

Crypto sadrži glikonutrijente koji pomažu u proizvodnji prirodnih stanica ubojica (Natural Killer (NK) cells),  koje su odgovorne za uništavanje stanica raka.

Imam rak i moram proći radioterapijske seanse. Mogu li uzeti Cryptomonadales?

Crypto ima visok udio klorofila i može zaštititi vaša tkiva od štetnih zraka tijekom radioterapije. Stoga se Crypto preporučuje svim, tko se podvrgava radioterapiji.

Imam operaciju u narednih nekoliko dana. Kako mi Cryptomonadales mogu biti od koristi?

Crypto sadrži svih dvadeset aminokiselina potrebnih čovjeku, uključujući osam esencijalnih aminokiselina koje su neophodne za sintezu proteina i regeneraciju tkiva. Na taj način se ubrzava zacjeljivanje na tijelu i poželjno ga je uzimati još prije operacije.

Kao sportaš, može li Cryptomonadales poboljšati moje fizičke performanse?

Crypto je koristan ne samo za izdržljivost, već i za energiju. Općenito, za poboljšanje fizičke spremnosti, uzimajte 10 g (50 tableta) dnevno tijekom tri mjeseca prije velikih sportskih događaja.

Imam autoimunu bolest. Mogu li uzeti Cryptomonadales?

Autoimune bolesti često su dio reumatskih bolesti. Kontinuirana konzumacija Crypto-a zapravo će pomoći ojačati vaš autoimunosni sustav i prevladati ove bolesti.

Na koji je način Cryptomonadales jedinstven?

Kripto je jedinstven po visokom udjelu klorofila, faktoru rasta Chlorella (CGF), nukleinskoj kiselini kao i po sposobnosti detoksikacije. Cryptomonadales sadrži 4,2 puta više klorofila od običnog povrća. Cryptomonadales je jedna od najidealnijih alkalnih namirnica. Faktor rasta Chlorella (CGF) ne samo da potiče rast djece, već pomaže i u metabolizmu odraslih i sintezi enzima. DNA i RNA, koji predstavljaju dvije vrste nukleinskih kiselina, koje su neophodne za obnavljanje stanica.

Patim od redovitih krvarenja desni. Kako Cryptomonadales može pomoći u otklanjanju mog problema?

Krvarenje desni nastaje zbog nedostatka vitamina B. 100g Crypto-a sadrži:
Vitamin B1~ 1,4-1,6mg
Vitamin B2 ~ 4,0-4,8 mg
Niacin nikotinski B3 ~ 21-24mg
Pantotenska kiselina ~ B5 25-27mg
Vitamin B6 ~ 1.9-2.1mg
Vitamin B12 ~ 110-126mg
Vitamin B-kompleks ~ 165-185mg
Preporučljivo je uzimati 2 g (10 tableta) Crypto-a dnevno. Alternativno, možete grgljati otopinu koju napravite otapanjem 1,6 g (8 tableta) Crypto-a.

Polako se oporavljam od upale pluća. Kako mi mogu Cryptomonadales pomoći?

Pneumonija je rezultat ugroženog imuniteta. Crypto vam može pomoći tako da ojača imunološki sustav vašeg tijela, visokim unosom hranjivih sastojaka.

Imam nesanicu. Mogu li mi Cryptomonadales pomoći?

Magnezij može pomoći u obnovi mirnog sna ako je nesanica uzrokovana lošom prehranom, posebno nedostatkom minerala. Crypto sadrži 290-325 mg magnezija na 100 g Crypto-a. Međutim, stupanj uspješnosti učinka Crypto-a ovisi o podrijetlu vašeg stanja.

Ako imam herpes, preporučuje li mi se Cryptomonadales?

Herpes je uzrokovan virusnom infekcijom, a tjelesna nesposobnost da se bori protiv virusnog napada je zbog oslabljenog imunološkog sustava. Konzumiranje Crypto-a ojačat će se imunološki sustav vašeg tijela kako bi prevladao herpes. Preporučljivo je konzumirati 4g (20 tableta) dnevno, kontinuirano tijekom šest mjeseci, da se spriječi recidiv.

Propustili smo pitanje? Pošaljite nam poruku i odgovoriti ćemo Vam u roku od 24h.